costa del solar img 1 1

Wat bieden wij?

Als toonaangevende zonnepanelen installateur bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om jou te helpen bij het benutten van de voordelen van zonne-energie. Ons ervaren team van professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Onze deskundige adviseurs zijn er om je te helpen de mogelijkheden van zonne-energie voor jouw specifieke situatie te begrijpen. We zullen je energieverbruik analyseren, de optimale grootte van het zonnepanelensysteem bepalen en de geschatte energiebesparingen berekenen. We bieden ook advies over financiële opties en eventuele subsidiemogelijkheden.

Ons ervaren ontwerpteam zal een op maat gemaakt zonnepanelensysteem ontwerpen dat perfect aansluit bij jouw energiebehoeften en de fysieke kenmerken van je woning of bedrijfspand. We zorgen ervoor dat het systeem esthetisch aantrekkelijk is en optimaal presteert.

Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van jouw zonnepanelensysteem. We werken met hoogwaardige materialen en volgen strikte installatiestandaarden om ervoor te zorgen dat je systeem efficiënt werkt en lang meegaat. We zorgen ook voor de benodigde vergunningen en coördineren eventuele netwerkaansluitingen.

Om ervoor te zorgen dat je zonnepanelensysteem optimaal blijft presteren, bieden wij regelmatig onderhoud en inspecties. We controleren de panelen, bekabeling en omvormers, reinigen indien nodig en lossen eventuele problemen op. Ons team staat ook klaar om reparaties uit te voeren en eventuele garantiezaken af te handelen.

We bieden geavanceerde monitoringssystemen waarmee je in realtime de prestaties van je zonnepanelensysteem kunt volgen. Als er afwijkingen worden gedetecteerd, kunnen we proactief ingrijpen om de efficiëntie te verbeteren en eventuele storingen op te lossen.

Als je geïnteresseerd bent in het opslaan van de door je zonnepanelen opgewekte energie, kunnen wij ook batterijsystemen integreren. Dit stelt je in staat om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer de zon niet schijnt. We bieden ook energiebeheersystemen waarmee je je energieverbruik kunt optimaliseren en je energiekosten kunt verlagen.

Bij Costa del Solar streven we naar uitmuntendheid in elke dienst die we leveren. Onze focus ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit.

“Pepijn van Costa del Solar heeft ons heel snel en goed geholpen met het leveren en plaatsen van 12 zonnepanelen.  Aanrader!”

Michel & Ludivine, Halfweg, Noord-Holland